In ons kerkgebouw “De Voorhof” houden wij iedere zondag twee diensten. De ochtenddienst begint om 10:00 uur en de middagdienst om 14:30 uur. Daarnaast houden wij kerkdiensten op de christelijk feestdagen en op biddag en dankdag. U bent altijd van harte welkom om één of meerdere kerkdiensten vrijblijvend mee te maken.

Welkom
De kerk is ruim een half uur voor het begin van de kerkdienst open. In de hal staan leden van onze kerk klaar om u verder te helpen en u wegwijs te maken in ons kerkgebouw. U herkent ze aan een welkomst badge.

De Voorhof
Ons kerkgebouw heet De Voorhof en is gelegen aan de Burg. Mulderlaan. In de directe omgeving van ons kerkgebouw zijn er ruim voldoende parkeerplaatsen.

Bijbel, liedboek? 
In onze kerkdiensten maken wij gebruik van de Nieuwe Bijbelvertaling, Gereformeerd Kerkboek & Het Liedboek. Ook uit andere bundels, zoals de bundel opwekking, wordt gezongen. De liederen worden geprojecteerd met behulp van meerdere beamers, zodat u de liederen kunt meelezen en/of meezingen. Ook kunt u bovenstaande boeken bij binnenkomst lenen.

Welke voorganger?
Vrijwel altijd gaat in iedere kerkdienst een voorganger voor. Vaak is dat onze eigen voorganger of een voorganger uit de omgeving van Nieuwleusen. Op het rooster kunt u zien welke voorganger wij komende zondag hebben.

Een hoge drempel ! 
Wij kunnen goed voorstellen dat u niet zomaar als onbekende onze kerk binnen wilt komen. U kunt vooraf contact opnemen met onze voorganger of eerst een dienst “live” meeluisteren via internet. En uiteraard kunt u al veel over ons te weten komen als u deze website verder bekijkt.

Vragen? 
Christen zijn, lid zijn van onze kerk, als gast aanwezig willen zijn of om welke reden ook, u kunt met vele vragen rondlopen. Wij willen u deze graag vrijblijvend beantwoorden. Neemt u daarom gerust contact met ons op.

Verdere kennismaking? 
Met regelmaat start in onze kerk een Alpha Cursus. Een gratis cursus die bij uitstek geschikt is als kennismaking met het christelijk geloof.